Velux

velux4VELUX verduisterend rolgordijn

Het verduisterend rolgordijn zorgt voor een optimale verduistering. Ideaal voor slaapkamers waar duisternis nodig is voor een goede nachtrust of een dutje overdag. Deze rolgordijnen zijn beschikbaar in 24 kleuren.

 

VELUX rolgordijn

Het rolgordijn beschikbaar in 15 kleuren, biedt een eenvoudige en aantrekkelijke oplossing om inkomend daglicht te verzachten. Bovendien is uw privacy gegarandeerd.

 

velux6VELUX DUO gordijn

Bij een DUO gordijn is een verduisterend rolgordijn gekoppeld met een wit transparant vouwgordijn. Hierdoor krijgt u optimale verduistering op elk moment, of zacht verspreid natuurlijk licht overdag. Deze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van onze verduisteringsgordijnen.

 

VELUX plooigordijn

Geniet van een vast gamma decoratieve velux1oplossingen dankzij het plooigordijn. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze prachtige vouwgordijnen en geef uw huis in slechts enkele minuten een andere look.

 

VELUX muggengaas

velux11Dankzij het muggengaas geniet u insectvrij van frisse lucht. Het is tevens zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer het niet gebruikt wordt, zit het muggengaas naadloos opgeborgen bovenaan. Hierdoor krijgt u een esthetisch systeem met zijgeleiders. Perfect te combineren met een binnen gordijn, buitenste zonnescherm en rolluik.

 

VELUX buitenste zonnescherm

velux10Het buitenste zonnescherm blokt de zonnestralen af vóór ze het vensterglas bereiken en reduceert de warmte tot wel 72%. Aangename kamertemperaturen gegarandeerd! Bovendien is het zonnescherm transparant waardoor u ten volle kan blijven genieten van buiten. Ook Squid kan opwarming met 3°C verminderen!

logo veluxlogo facebook