Bedrijven & scholen

Zon- en warmte werende glasfolies bieden een permanente, maar vaak onvoldoende bescherming tegen hinderlijk zonlicht en zonnewarmte in bedrijven en scholen..

Houd zelf controle op binnenvallend licht en warmte met zonwering!

In tegenstelling tot raamfolies kunnen zon- en warmte werende rolgordijnen ook zorgen voor een gedeeltelijke blindering. Bepaal zelf in welke mate u zon en licht binnenlaat! Afhankelijk van uw interieur leveren wij hoogwaardige (ECHT warmtewerende) stores, rolgordijnen en lamellen. Dit kan eveneens met fotoprint of logo! Uiteraard weren buitenscreens het best de warmte, maar deze zijn technisch niet altijd mogelijk en extra onderhevig aan slijtage door wind.

Louverdrape1 gebogenWat maakt onze zonwerende en warmte werende rolgordijnen uniek?

Weer inkijk met behoud van het zicht naar buiten;

Verminder de lichtreflexie tot 97%. Zelfs volledige verduistering is mogelijk waardoor ook lichtreflectie op computerschermen verdwijnt;

Bedienen kan eenvoudig met trekkoord, elektrische motor of afstandsbediening;

louverdrape28

Voorkom verkleuring van uw interieur dankzij de UV-werende werking;

Volledige verduistering kan dankzij afwerking met zijgeleiders;

Dankzij de warmte-isolering bespaart u zowel op verwarming als opkoeling;

In ons ruim gamma aan kleuren, soorten en motieven vindt u steeds iets passend bij uw interieur;

Deze zijn makkelijk in onderhoud, afwasbaar en anti-statisch om stof en vuil te weren.

 

Brandvrije of brandvertragende stoffen

 

Brandpreventie wint steeds aan belangrijkheid binnen bedrijven & scholen. Grote branden met soms catastrofale afloop hebben onvermijdelijk verscherpte veiligheidsmaatregelen tot gevolg gehad. Voor de projectmarkt zijn vlamvertragende stoffen dan ook vaak een voorwaarde.

De brandvertragende eigenschappen van deze producten staan doorlopend onder controle. Zo is het teststempel ‘U’ een bevestiging dat de norm DIN 4102-B1 constant gehandhaafd blijft.

Brandvertragende versus gewone gordijnen: demo

Vroeger werden brandvertragende gordijnen geïmpregneerd met een chemisch product, waardoor na wassen het brandvertragende effect verdween. De huidige gordijnen van Vadain worden echter gemaakt met brandvertragende garens. Hierdoor behouden ze na wassen hun eigenschap. In hotels, horecagelegenheden en publieke gebouwen zijn brandvertragende gordijnen verplicht. Ook in de privésfeer wordt hier gelukkig steeds meer aandacht aan besteed.

Met brandwerende Casamia stoffen van Inside (M1) creëert u zelfs uw gepersonaliseerd gordijn, vouw- of paneelgordijn.

https://www.insidecasamia.be/

 

Optimalisatie akoestiek: « geluid wordt genot »

Zwaardere overgordijnen dempen beter het geluidtheater

Denk hierbij aan podia, theaterzalen, vergaderzalen, cafetaria en concertruimten… . Er bestaan zelfs specifiek akoestische overgordijnen met een hedendaags rustgevend uitzicht.

Transparante akoestische gordijnstoffen

akoestiekOER heeft transparante gordijnstoffen die maar liefst vijf keer meer geluid absorberen. Door het gebruik van intelligente stoffen wordt het geluid gedempt en de nagalm korter. Hierdoor veraangenaamt het geluidscomfort bij gesprekken en muziek in huis of op kantoor.

 

logo facebook  offerte aanvragen