Raamdecoratie

glasgordijnen bonne femme landhuisgordijnGordijnen

Glasgordijnen zijn een van onze standaard raamdecoratieproducten. Wij bieden een ruim gamma aan met zoom, (tussen)kant en looddraad. Ook klassieke landhuisgordijnen of booggordijnen zijn nog steeds in collectie. Hiernaast zijn er ook tal van Inbetweens die als gordijn of overgordijn kunnen gebruikt worden.

Meer details gordijnen…

 

overgordijnen met lamellenOvergordijnen

Effen, geweven, met opdruk, ton-sur-ton,… u vindt ze bij ons allemaal. Maak ter plaatse een keuze uit de diverse mogelijkheden en bekijk de stalen bij u thuis. Elke kamer verdient toch een eigentijdse aankleding ?

Meer details overgordijnen…

 

Vouwgordijnenvouwgordijnen Inside met casamia dessin

Vouwgordijnen zijn in de loop van de jaren geëvolueerd tot een volwaardig alternatief voor gordijnen. Van transparant tot verduisterend, van effen tot ruw, met of zonder motief. Voor de slaapkamer zijn er speciale verduisterende stoffen. U kan echter ook opteren voor een verduisterende voering.

Meer details vouwgordijnen…

 

paneelgordijn met foto en overgordijnPaneelgordijn / Japans gordijn

Paneelgordijnen zijn in de loop van de laatste jaren aan een grote opmars toe. Ze zijn geïnspireerd door de Japanse cultuur. Paneelgordijnen brengen een oriëntale sfeer in huis en zijn uitermate geschikt als scheidingswand.

Meer details paneelgordijnen…

 

Louverdrape / verticale lamellen zwarte transparante verticale textiellamellen

Louverdrape  staat voor kwaliteit. Deze lamellen zijn verkrijgbaar in drie materialen: kunststof, textiel en aluminium. Bij uw keuze heeft u een maximale vrijheid in lamellen en railsysteem. Zelfs voor boogramen, erkers en koepels bestaan er oplossingen! Een zeer onderhoudsvriendelijke raamdecoratie!

Meer details verticale lamellen…

 

houten jaloezie zwartHorizontale lamellen : hout – aluminium – kunststof

Hier vindt u houten, aluminium- en kunststof jaloezieën, op te trekken en te oriënteren volgens de gewenste lichtinval.

 

horizontale aluminium jaloezie zwartEen vleugje exotisch Afrika in huis. Geen wonder dat menig restauranthouder hier snel door bekoord wordt…

Meer details horizontale lamellen…

Rolgordijnenverduisterend rolgordijn

Rolgordijnen zijn een gemakkelijke, hygiënische en decoratieve vorm van raamdecoratie. In de meer dan 250 stoffen vindt u zeker de ideale stof voor uw interieur. Effen of met motief, licht doorlatend of verduisterend,… .  Voor projecten ook technische stoffen verkrijgbaar.

Meer details rolgordijnen…

 

duo roll gordijnDuo – roll

Duo-roll is de nieuwste vorm van raamdecoratie waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren. Ook hier een ruime keuze uit diverse kleuren.

Meer details duo-roll…

 

Veluxvelux6

Originele VELUX gordijnen gaan hand in hand met VELUX dakvensters. Ons volledig gamma VELUX zonwering en binnengordijnen past gegarandeerd 100% perfect. Een prachtige uitstraling en een duurzaam en betrouwbare levensduur gegarandeerd. VELUX -gordijnen zijn beschikbaar in manuele versie, elektrisch en op zonne-energie. Ook muggengaas en buiten-velux11zonnescherm zijn verkrijgbaar bij Verheyen.

Meer details velux…

 

plissé gordijnenPlissé gordijnen

Een plissé gordijn vouwt zich op als een harmonica met uiterst geringe pakkethoogte. De mogelijkheden voor wat betreft vormgeving is haast oneindig. Bovendien heeft u de keuze uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen alsook een combinatie hiervan in diverse kleuren. Een enkele plissé of dubbele plissé (Duette) resulteert in een totaal ander sfeerbeeld met bijbehorende eigenschappen.

Meer details plissé gordijnen…

 

Squid Basic versus Squid OPSquid

Trendy transparant UV-bestendig zelfklevend raamtextiel verkrijgbaar in zes kleuren. Op en top Belgisch!

Van binnen naar buiten is Squid doorzichtig, maar inkijk wordt belemmerd. Net als bij een klassiek glasgordijn.

Meer details squid…

 

shuttersShutters

Diverse soorten houten shutters geven elk type raam of deur een warm en stijlvol uitzicht. Een klasse apart! Blend

Meer details shutters…