Achtergrond

Wie zijn wij en wat is onze achtergrond? Raamdecoratie Verheyen is een familiebedrijf waarin de klant reeds bijna 60 jaar centraal staat. Origineel werd de zaak opgericht door Kris zijn vader. Kris & Ilse kwamen beide met een kleermaker als vader al op jonge leeftijd in contact met stoffen. Later vonden zij ook elkaar, waardoor U nu steeds rechtstreeks in contact komt met de zaakvoerders.

zaakvoerders Raamdecoratie Verheyen Kris en IlseDoor dit contact heeft u ook de mogelijkheid om uw vragen over aankleding van een moeilijk raam rechtstreeks aan te kaarten en samen een passende en creatieve oplossing te bedenken. Voor een sfeervolle en perfecte raamaankleding in huis bent U hier tijdens onze openingsuren of na afspraak aan het goede adres! Ook voor zeer grote vensters!

Het opmeten van uw ramen en plaatsing van de raamdecoratie gebeurt bij bestelling door ons persoonlijk, zodat U niet voor verrassingen komt te staan, want zeg nu zelf, elk raam verdient toch een passende decoratie?

plisse duette gordijninside sfeer

 

logo facebook

 

 

 

Welkom in de toekomst van gisteren!

Ook elektrische bediening of bediening met batterij is bij Raamdecoratie Verheyen meer en meer een non-fictie gegeven. Creëer de perfecte sfeer in huis met elektrische gordijnen voor nog meer comfort, privacy en UV-bescherming!

Raamdecoratie en zonnewering Verheyen te Vonckstraat 4-6 in Herenthout

   014/51 12 44                          offerte aanvragen