Squid

Squid Basic met een transparantie van 5%, is een trendy transparant zelfklevend raamtextiel verkrijgbaar in 6 kleuren: Chalk, Bone, Ash, Oak, Rock & Coal. Ondertussen is deze ook in frisse kleuren te verkrijgen en bedrukbaar. Squid OP met een transparantie van slechts 1% is eveneens beschikbaar in 6 kleuren. Op en top Belgisch!

SQUID2Met squid op je ramen blijft het binnen in huis tot 3° koeler zonder een opgesloten gevoel. Van binnen naar buiten is het doorzichtig, maar inkijk van buiten uit wordt, net als bij een klassiek glasgordijn, belemmerd. Ook gedeeltelijke bekleding behoort tot de mogelijkheden, waardoor je in alle privacy kan blijven genieten van echt daglicht en echte wolken of boomtoppen.

Squid is eenvoudig te installeren zonder boren. Het is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, onafhankelijk van vorm en grootte. Enkel ramen met gebogen glas kunnen niet. Dit zelfklevend raamtextiel kan perfect gecombineerd worden met andere raamdecoratie om op bepaalde momenten meer verduistering of privacy te verkrijgen. Het is een strak product dat toch warmte uitstraalt. Dankzij de beschikbare kleuren past dit steeds in elk interieur en bij elke gevel.

De meest hardnekkige vlekken (choco, potlood,…) kan je verwijderen met een vlekkenreiniger. Het bedrijf raadt aan hiervoor TMC520 te gebruiken. TMC520 is tevens verkrijgbaar in onze toonzaal.

Verder volstaat het af en toe de squid te stofzuigen met een zachte borstel. Kan het nog eenvoudiger?

Meer info & inspiratie…

SQUID3SQUID4