Rolgordijnen

rolgordijnen rood verduisterendRolgordijnen (rollo) zijn zeer praktische systemen die zowel voor zonwering als raamdecoratie geschikt zijn.

 

De strakke afwerking van het rolgordijn geeft uw inrichting een smaakvolle en moderne sfeer.

 

 

Naargelang de kleur die het beste past in het interieur, kan de keuze gemaakt worden uit meer dan 250 stoffen, die zich onderscheiden in kleur, dessin, textuur en zelfs fotoprints.

De variatie is dan ook verbluffend: licht doorlatend, verduisterend, zonwerend, brandwerend en dit zowel in uni als in dessin.

rolgordijnen grijs verduisterend normaal rollendDe verduisterende rolgordijnstoffen zijn behandeld met een speciale deklaag voor een perfecte en volledige verduistering, dus ideaal voor slaapkamers.

Dit systeem laat zich eenvoudig bedienen met een ketting waarmee het rolgordijn geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden. Het gamma rolgordijnen in katoen, glasvezel, polyester, Trevira CS of screen is zeer uitgebreid. Rollo’s zijn geschikt voor alle normale ramen met de mogelijkheid voor een eventuele zijgeleiding. De 100 % verduisterende versie met verduisteringscassette is uitermate geschikt voor slaapkamers.

Onderaan heeft u de keuze uit een losse onderlat, beklede onderlat, roede of afboording.

 

logo facebook