Plissé gordijnen

Bij een enkele plissé ziet u de verticale koorden door kleine gaatjes lopen.

Een dubbele plissé met honingraatstof verbergt de verticale koorden en verbetert de akoestiek in huis. Een duette werkt isolerend en dus ook energiebesparend. Zeker wanneer u kiest voor volledige verduistering met een extra reflecterende metalen binnencoating.

 

 

dubbele plissé

De voorkant en achterkant kunnen dezelfde kleur hebben. Wit aan de buitenzijde is ook een optie. Handig wanneer u warmte wil weren of “wit” wordt opgelegd in de syndicale voorschriften!

plissé gordijnenDankzij de combinatie van 2 verschillende stoffen in één plisségordijn kan u overdag genieten van het uitzicht door een transparante stof, om ’s avonds over te schakelen naar een half transparante of verduisterende stof voor extra privacy.

Trek uw plissé op van beneden naar boven om nog meer te genieten van privacy met behoud van buitenlicht.  Dit kan met het unieke Top Down-systeem.

Dankzij Easyfix kan zonder boren en schroeven bij aluminiumramen een aluminium frame met plissé of duette van 25mm, rechtstreeks, met een magneetband tegen het raam geplaatst worden. Ideaal voor kipramen en deuren!

Plissé gordijnen zijn ook geschikt voor speciale raamvormen: driehoeken, cirkels, trapezia, vijf- en zeshoeken, zowel verticaal als hellend. Het kan allemaal!

 

 

 

 

 

Extra info en inspiratie…