Horizontale lamellen: hout – aluminium – kunststof

houten jaloezie zwart

Horizontale lamellen staan voor pure romantiek. Deze zijn verkrijgbaar in hout, aluminium en kunststof.

Met horizontale lamellen, soms ook « Venitiaanse blinden » genoemd, kan u gemakkelijk de lichtinval regelen. Zowel manuele ketting- of koord-bediening, als elektrische bediening zijn een optie.

Jaloezieën in hout

woodblinds7Verwerk de warmte en gezelligheid van hout in uw interieur. Onze authentieke collectie houten horizontale lamellen omvat een breed gamma van houttinten, wit en zwart, alsook diverse RAL-kleuren. Vindt de tint en houtsoort die perfect past bij uw interieur. Hiermee schept u de sfeer waar u naar op zoek bent.

Diverse afwerkingen zijn mogelijk:

Een standaard bovenbak met houten afdekprofiel of poly deco bovenbak geschikt voor vochtige ruimtes.

Fijne koorden of smalle of brede ladderbanden met gewone of privacy uitvoering.

Bediening kan via een koord of een monocommando ketting. Dankzij deze ketting wordt het pakket minder zwaar bij optrekken. Voor grotere lamellen of lamellen die wat vaker open moeten is een elektrische bediening bekabeld of via RTS ideaal. Ook batterijsturing is in sommige gevallen een optie.

horizontale lamellen houtDe horizontale lamellen zijn beschikbaar in volgende houtsoorten:

  • Abachi
  • Bamboo
  • Ceder
  • Eik
  • Es
  • Hinoki
  • Lindehout
  • Paulownia
  • Voor badkamers 100% PVC met uitzicht van hout
Louverdrape18Aluminium lamellen

Aluminium jaloezieën geven uw interieur een moderne uitstraling. U kunt kiezen tussen matte, blinkende, parelmoer of geperforeerde lamellen in verschillende kleuren en breedtes. Rust of pit naargelang u verkiest. Smal en elegant of breed en stoer.

Ze zijn geschikt voor elke kamer. Voor vochtige ruimtes bestaat zelfs een speciale badkamerkwaliteit. Deze is perfect bestand tegen vochtigheid en damp.

Aluminium lamellen zijn gelakt in de oven. Ze zijn voorgebogen, kleur- en lichtecht en krasbestendig. Bovendien ondergaan ze een antistatische behandeling, waardoor ze stof afstoten.

Lichtinval regelt u in een handomdraai met de transparante tuimelstang. De lamellen optrekken kan dan weer met een koord. Bij sommige lamellen is kantelen en optrekken via 1 monocommando kettingsysteem eveneens een optie.

easyfix horizontale aluminium jaloezie en squid

Dankzij Easyfix kunnen horizontale lamellen ook geplaatst worden op aluminium ramen zonder boren of schroeven! Een aluminium frame wordt hierbij rechtstreeks met een magneetband tegen het raam geplaatst. De profielen van dit frame zijn standaard wit (RAL 9010), helder wit (RAL 9016), crème (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) of mat zwart (RAL 9005). Ideaal voor kiepramen en deuren! In combinatie met SQUID Chalk blijft de buitengevel wit, terwijl u binnen mat zwart of een andere kleur kiest.

Kunststof lamellen

Hier kiest u tussen een reeks trendy, transparante kleuren. De lamellen zijn 5 cm breed, wat het geheel strakke lijnen en een strakke look geeft. Er zijn ook 2 kleuren beschikbaar in lamellen van 7 cm. De  aluminium bovenbak is volledig gesloten. Zowel de bovenbak als de onderlat  is kleur gecoördineerd. Bedien de jaloezie met de hand of elektrisch. Dankzij de rem kunt u de stores op elke gewenste hoogte laten staan. Alleen mogelijk met ladderband!

logo facebook