Duo-roll

Louverdrape19Een Duo-roll is de nieuwste vorm van raamdecoratie waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt, en ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren.

Waar vroeger moest overgegaan worden tot het plaatsen van 2 afzonderlijke rolgordijnen, één met een transparante en één met een verduisterende stof, biedt de Duo-roll een 2 in 1 oplossing.

De stof van dit systeem is immers opgebouwd uit enerzijds licht doorlatende en anderzijds doorzichtige (transparante) stroken. Het doek loopt in een lus op het rolgordijn, en kan hierdoor in 2 posities worden gehangen.

duoroll2Open stand:

Door het plaatsen van 2 doorzichtige (transparante) stroken voor elkaar wordt een vrij doorzicht naar buiten gecreëerd.

Gesloten stand:

Hier wordt de combinatie gemaakt van een licht doorlatende en een doorzichtige strook waardoor het zicht naar binnen & buiten belemmerd wordt.

Daarnaast kan het doek op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden.

De bediening van het systeem gebeurt met een kettingbediening, die zijn deugdelijkheid reeds bewezen heeft bij het traditionele rolgordijn.

Wat de stoffen betreft, kan een keuze gemaakt worden uit een rijke waaier aan kleuren.

Ook wat de uitvoering betreft, kan men gerust spreken van een geslaagd geheel. Het bedieningssysteem en de bovenrol zitten immers vervat in een mooie, afgeronde cassette in aluminium.

Kortom, de Duo-roll is een stijlvolle oplossing die een veelzijdig gebruik toelaat, en een extra dimensie geeft aan het begrip rolgordijn.

duoroll4

 

logo facebook